Såld lägenhet på Oskarsrogatan 7 i Huvudsta
Huvudsta

Oskarsrogatan 7

Välplanerad 2:a belägen högst upp i huset med stor inglasad balkong

Såld

Välplanerad 2:a belägen högst upp i huset med stor inglasad balkong

- Högst upp i huset
- Stor inglasad balkong
- Milsvid utsikt
- 50+ boende
- Förråd
- Förberett för tvättmaskin
- Klädkammare

Välkommen in i gemenskapen! I denna fantastiska 50+ förening bor du stort och bekvämt med mängder av möjligheter till gemenskap och aktivitet i form av allt ifrån drejning till snickerier och träning. I denna fina tvårummare bor du högst upp (våning 8) i huset utan insyn, väldigt rymligt med stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten, stor inglasad balkong, bra ytor i alla lägenhetens rum och ett uppfräschat kök samt ytskikt. Denna lägenhet är väl omhändertagen och i fint skick.

Brf Kranen 1 är en fantastisk förening för dig som är 50+, som erbjuder många aktiviteter och bekvämlighet för sina medlemmar! Föreningen har en vacker trädgård i söderläge som sköts av föreningens medlemmar. I trädgården finns möjlighet för trädgårdsgolf, krocketspel och boule. Här finns också grillplats och en stor pergola med trädgårdsmöbler.Det finns flera gemensamhetslokaler, bl.a. bibliotek, studierum, syrum/vävrum, målar- och keramikateljé, snickarverkstad, bastu och motionsrum. På nedre botten finns en samlingssal, som rymmer upp till 80 personer, med ett välutrustat kök. Dessutom finns det en gästlägenhet i varje hus, välutrustade tvättstugor och källarförråd. Föreningens medlemmar har möjlighet att delta i många olika hobby- och studieverksamheter. Det finns bl.a. en trädgårdsgrupp och en seniorklubb som anordnar träffar av olika slag för att främja en god social gemenskap inom föreningen.

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 785 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.