Såld lägenhet på Solnavägen 29C i Solna C
Solna C

Solnavägen 29C

Fantastisk 4:a med två stora balkonger - hörnläge! Möjlig 5:a!

Såld

Fantastisk 4:a med två stora balkonger - hörnläge! Möjlig 5:a!

Nu har jag nöjet att presentera denna nyproducerade bostad om hela 114kvm i fantastisk läge i Solna!

Detta är ett hem som har allt, här har ni generös takhöjd, två stora balkonger, två badrum och du bor näst högts upp i huset i hörnläge!
I hjärtat av Solna mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett helt nytt populärt kvarter med fyra nya bostadshus. Här har ni chansen att förverkliga drömmen om ett svårslaget boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad i "Solna Estrad Plus".
Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Precis bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här följer interiören BQ Design Sober där tankarna för dig till något stilrent och elegant framtagen av inredningsansvarig Anna Brink. Här går interiören i en naturnära färgskala där tonerna går ton-i-ton. Här bor ni med fönster i två väderstreck som skänker ett otroligt ljusinsläpp till bostaden. Den allmänna interiören består av väggar målade i en linnebeige kulör och en vacker 3-stav vitpigmenterad mattlackad ekparkett genomgående i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till sociala sammankomster med en takhöjd på nästan 3 m. Från vardagsrummet når ni en av bostaden fantastiska balkong mot soligt läge. Stilrent kök från Vedum i samma kulör linnebeige som väggar samt bänkskiva och stänkskydd i kompositsten. Fullt utrustat maskinpark från Electrolux. Tre trivsamma sovrum där ni från sovrum 1 når bostadens andra balkong. Smakfulla och helkaklade badrum samt gäst-WC. Badrummet är även utrustat med tvätt- och torkmöjligheter. Stor klädkammare med förråd.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen. Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Preliminärt tillträde från 27 september 2023!

Denna bostad vill ni inte missa - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12!
Visning sker på Svenska Mäklarhuset Solnas kontor på Råsundavägen 121.

Vill ni läsa mer redan idag, då rekommenderar jag att besöka: https://www.besqab.se/bostader/hitta-bostad/stockholm/solna/solna-estrad-plus/
Se också specifika tillval till bostaden under bilagor "Material"

Visa mer
Slutpris

7 720 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Fasad

ALTERNATIVA PLANLÖSNINGAR

Övriga bilder

Solna Centrum

Solna Centrum

Planlösning

Planritning