Såld lägenhet på Fridensborgsvägen 32 i Järvastaden
Järvastaden

Fridensborgsvägen 32

Välplanerad 2:a med stor soldränkt balkong i sydvästligt läge

Såld

Välplanerad 2:a med stor soldränkt balkong i sydvästligt läge

Varmt välkommen till denna soldränkta pärla på Fridensborgsvägen 32!

Nu presenteras denna fantastiska 2:a med en yta på 38 kvm och en rymlig balkong i sydvästligt läge. Balkongen ger dig möjlighet att njuta av solen hela dagen och vetter mot en lugn och mysig innergård som är perfekt för avkoppling och sociala tillställningar.

Denna välplanerade lägenhet erbjuder en ljus och öppen atmosfär med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Det moderna köket har gott om arbetsyta och förvaringsutrymmen, vilket gör matlagningen till en fröjd. Vardagsrummet ger gott om plats för både avkoppling och underhållning.

Sovrummet har plats för en stor säng och erbjuder en mysigt och en avkopplande atmosfär för en god natts sömn. Det stilrena badrummet är elegant och har högkvalitativa bekvämligheter.

Lägenheten har ett fantastiskt läge med endast ca 5 minuters gångavstånd till Ulriksdals pendelstation. Där du enkelt och smidigt kan ta dig in till T-centralen på 9 minuter och samtidigt kunna återvända till ett lugnt och grönskande område för att koppla av.

Föreningen har även lediga parkeringsplatser både i garage och utomhus.

Missa inte chansen att bli den lyckliga ägaren till denna underbara lägenhet på Fridensborgsvägen 32 i Järvastaden!

Varmt välkommen till ditt nya hem!

Visa mer
Slutpris

2 625 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Innergård

Spegeldammsparken

Ulriksdal golf

Ulriksdals slottspark

Mulle Meck parken

Mall of Scandinavia

Råstasjön

Planritning