Såld lägenhet på Solnavägen 29C i Solna C
Solna C

Solnavägen 29C

Välplanerad bostad med exklusiva materialval!

Såld

Välplanerad bostad med exklusiva materialval!

- Exklusiva materialval
- Stor balkong
- Hög standard & sober interiör
- Service, kommunikationer och natur precis utanför porten
- Säljs till accepterat pris!

Nu ges möjlighet att förvärva en bostad utöver det vanliga! Bostaden präglas av sober interiör, generösa materialval och balkong med eftermiddagssol.
I hjärtat av Solna, mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här följer interiören BQ Design Solid i en vacker färgskala framtagen av inredningsansvarig Anna Brink där inspirationen är hämtat från den urbana världen. Den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker 3-stav natur ekparkett genomgående i hela lägenheten. Vidare fortsätter den smakfulla färgsättningen med ett modernt, vitt kök från Vedum med integrerade vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. En fantastisk balkong om ca 5 kvm i sydvästläge. Ett stort och luftigt allrum där det finns plats för matgrupp, soffgrupp och sovdel. Smakfullt och helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.
Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Inflyttning sker i två etapper, preliminärt september 2023. Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.