Såld lägenhet på Edvin Adolphsons väg 3 i Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Edvin Adolphsons väg 3

Optimalt planerad 1,5a i högt och ljust läge på populär adress!

Såld

Optimalt planerad 1,5a i högt och ljust läge på populär adress!

I attraktiva Gamla Filmstaden finner ni denna stilsäkra och ljusa 1,5:a i toppskick med hög trivselfaktor. Lägenheten är optimalt planerad och har ett mycket bra läge endast ett stenkast från T-banan, mataffär, bio och natur. Kök och vardagsrum ligger i en öppen och social planlösning, alkov med sängskåp samt ett stort och modernt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Fransk balkong med härligt läge i sydost i lummiga omgivningar och med minimal insyn, generöst med fönster och fräscha öppna ytor. Verkligen en lägenhet att trivas i.

BRF Rialto är en äkta förening som äger marken och bildades 2002, husen byggdes kring 2009. Föreningen består av 88 bostadsrätter samt 6st lokaler med hyresrätt. Lägenheterna är fördelade på storlekar mellan 1-6 rok. Föreningen har i dagsläget cirka 58,5miljoner i lån och en snittränta på dessa på 1,7% med utspridda löptider om 1-4år. Föreningen disponerar även över 41st parkeringsplatser i garage där flertalet av dessa är utrustade med laddmöjlighet.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Kontakta ansvarig mäklare Joakim Wihlbäck 0708122244, vid intresse!

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Fransk balkong

Kök

Alkov

Badrum

Hall

Förening

Övriga bilder

Biograf

Biografen

Filmstaden

Gamla Filmstaden och biograf

Mall of Scandinavia

Råstasjön 2

Råstasjön

Råsundavägen

Solparken invid Stråket

Stråket i Gamla Råsunda

En av flera trevliga restauranger i området

Planlösning

Nuvarande planlösning

Alternativ planlösning