Såld lägenhet på Gustav III:s Boulevard 87 i Frösunda
Frösunda

Gustav III:s Boulevard 87

VÄLPLANERAD 4:A MED SJÖGLIMT OCH STOR INGLASAD BALKONG I SOLIGT VÄSTLÄGE!

Såld

VÄLPLANERAD 4:A MED SJÖGLIMT OCH STOR INGLASAD BALKONG I SOLIGT VÄSTLÄGE!

Accepterat pris!

Välkommen till denna högt belägna, ljusa pärla med sjöglimt och stor inglasad balkong på Gustav III:s Boulevard 87!

Denna rymliga och välplanerade 4:a erbjuder en bekväm bostadsupplevelse med sina 97 kvadratmeter. Belägenheten är idealisk med närhet till både natur och stadsliv, och erbjuder dessutom en fantastisk sjöglimt.

Lägenheten välkomnar dig med generösa sällskapsytor och gott om utrymme för sociala sammankomster. Det moderna köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Här finns även en praktisk matplats för mysiga middagar med familj och vänner.

Det ljusa och luftiga vardagsrummet är perfekt för avkoppling, här kan du även njuta av den härliga sjöglimten genom dom stora föntren. I vardagsrummet finns även en fransk balkong.

Den stora västvända inglasade balkongen nås från två separata dörrar, vilket ger extra bekvämlighet och möjligheter att njuta av den friska luften. Denna underbara balkong är idealisk för att njuta av middagar och andra sociala tillställningar under soliga eftermiddagar.

Lägenheten har tre sovrum var av ett är utrustat med en rymlig klädkammare, vilket ger gott om plats för hela familjen eller för att inreda ett hemmakontor. Här finns också ett stilrent badrum med dusch samt en gäst-wc för extra bekvämlighet.

Närområdet erbjuder dessutom många bekvämligheter. Här finns närhet till affärer, restauranger och caféer samt goda kommunikationer som gör det enkelt att ta sig till både Solna centrum och Stockholm city.

Om du letar efter en välplanerad och trivsam bostad, då är denna lägenhet något för dig!

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

5 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.