Ekensbergsvägen 97 Vireberg
Vireberg

Ekensbergsvägen 97

Optimalt planerad 3:a utan insyn - hörnläge!

Såld

Optimalt planerad 3:a utan insyn - hörnläge!

Välkommen hem till hjärtat av Vireberg!

Här bor ni i en ypperligt välplanerad trea i eftertraktade Vireberg.
Denna hörnbostad på tredje våningen vill ni verkligen inte missa. Direkt när ni kliver in i bostaden känner ni att detta är någonting alldeles extra. Bostaden är ljust och smakfullt renoverad med fina bevarade originaldetaljer såsom vackra innerdörrar med glasdetaljer och fönsterbrädor i sten. Bostaden har enhetligt ljust laminatgolv med fiskbensimitation vilket ger ett lyft till hela bostaden, detta lagt 2019. Planlösningen är optimal och man kan inte annat än trivas här. Direkt när man kliver in möts man av snyggt inbyggda garderober, perfekt placerade för ytterkläderna. I anslutning till hallen har man bostadens badrum som är stambytt. Köket är rymligt och här finns plats för mindre matgrupp, i anslutning till köket mellan kök och vardagsrum har ni en utmärkt plats för större matbord, perfekt när man har vänner eller familj över på middagar! Bostadens sovrum är stora och ljusa, detta tack vare de flertalet större fönsterpartierna som finns i båda rummen. Från vardagsrummet har ni utgången till bostadens balkong som ligger i högt och fritt läge. Utöver detta är bostaden utrustat med flertalet praktiska och snyggt inbyggda garderober.

Som boende i Brf Balladen 1 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor ner i samma hus samt ett extra kallförråd för extra förvaring. Det finns också några externa som man kan hyra vid behov, dessa finns internt kösystem för. Det finns en stor tvättstuga bekvämt i samma hus, där det ofta finns lediga tvättider. Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla.

Utöver alla fördelar såsom fin tvättstuga, stort cykelrum, och skyddsrum så har ni med bil tillgång till att hyra både parkeringsplats och garageplats! Utanför entrén är Brf Balladen 1 fantastiskt välskött och det känns redan när du kliver in genom porten att detta är en förening i framkant. Här har mycket digitaliserat och det finns breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken, har god ekonomi och därav är avgiften låg!

I Vireberg så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från Ica Maxi som ligger i Solna Business Park och all kommunikation ni kan tänka er har ni en kort promenad bort vid Solna Centrum! Området är grönskande och gillar man thaimat så bor man här i samma hus som Solnas kanske bästa thairestaurang!

Missa inte chansen att få bo i denna ljusa dröm med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.