Såld lägenhet på Solnavägen 23C i Solna C
Solna C

Solnavägen 23C

Nyproducerad 1:a med stor balkong i sydväst!

Såld

Nyproducerad 1:a med stor balkong i sydväst!

- Våning 4/9
- Sovalkov
- Stor balkong (5kvm) i väster-/söderläge
- Takhöjd om 2,63 cm
- Ingen insyn
- Lägenhetsförråd finns utanför lägenheten på samma våningsplan
- Exklusiv interiör
- Närhet till kommunikationer
- Tillträde 2023-09-25
- Se materialval i bifogad fil
- Säljs till accepterat pris

Varmt välkommen till denna nyproducerade 1:a belägen på omtyckta Solnavägen. Bostaden disponeras över en välkomnade entré med plats för avhängnig, fullutrustat kök, vardagsrum med sovalkov, balkong om 5 kvm i ett sydväst-läge, badrum med kombinerad tvätt-och torktumlare och en rymlig klädkammare. Till denna lägenhet hör även ett förråd som är beläget på samma våningsplan.

I hjärtat av Solna mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken. I denna välplanerade lägenhet finner du en hög standard på alla materialval, se bifogad fil.

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.

Tillträde möjligt från 2023-09-25. För mer information kontakta ansvarig mäklare Andreas Wahlgren.

Visa mer
Slutpris

2 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Inspirationsbild

Inspirationsbild

Inspirationsbild

Gamla Råsunda

Nu öppna Mall of Scandinavia

Råsundavägen

Skytteholmsparken

Solna Centrum

Solna Centrum

Solna Centrumybryjujyj