Såld lägenhet på Edvin Adolphsons väg 3, vån 5 av 5 i Gamla Filmstaden
Gamla Filmstaden

Edvin Adolphsons väg 3, vån 5 av 5

Takvåning med wowfaktor, ca 5m i takhöjd, dubbla terrasser och stora ytor!

Såld

Takvåning med wowfaktor, ca 5m i takhöjd, dubbla terrasser och stora ytor!

Takvåning utöver det vanliga, väldigt sällan till salu!

Varmt välkomna till denna exklusiva takvåning i ett av Gamla Filmstadens absolut bästa lägen. Här bor du högst upp i huset med två takterrasser i perfekta sollägen som bjuder på sol under morgon/förmiddag och eftermiddag/kväll. Fräscht kök med vita luckor och uppdaterade vitvaror i öppen planlösning mot vardagsrummet en halvtrappa ner. Vardagsrummet fullkomligt badar i ljus från de stora fönsterpartierna mot den ena terrassen och har en otrolig rymd med ca 5m i takhöjd. Perfekt allrum i anslutning i köket som idag används som bibliotek men som med fördel kan inredas som matsal med plats för stora sällskap. Sovrummen är insynsskyddade, rymliga och har bra förvaring. De båda badrummen är helkaklade och det finns både badkar samt dusch. Lägenheten är extremt välskött och har genomgående ekparkett och målade/tapetserade väggar.

BRF Rialto är en äkta förening som äger marken och bildades 2002, husen byggdes kring 2009. Föreningen består av 88 bostadsrätter samt 6st lokaler med hyresrätt. Lägenheterna är fördelade på storlekar mellan 1-6 rok. Föreningen har i dagsläget cirka 58,5miljoner i lån och en snittränta på dessa på 1,7% med utspridda löptider om 1-4år. Föreningen disponerar även över 41st parkeringsplatser i garage där flertalet av dessa är utrustade med laddmöjlighet.

Gamla filmstaden är ett av Solnas mest populära områden. Här bor ni i en tät och lummig stadsdel med anor från förr. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark då man här under åren 1919 och 1970 spelade in 440 SF filmer och var under den tiden världens modernaste filmstudio. Längs smala gator byggs husen i hela kvarter, med en sida öppen mot de grönskande gårdarna och gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Gamla Filmstaden är ett levande område såväl på dagtid som kvällstid. Här och runtom i Råsunda finns en egen biograf, restauranger, affärer, kaféer, gym, pubar med mera och ändå är området väldigt lugnt och ostört. Ett stenkast från bostaden ligger tunnelbanestationen Näckrosen och från Råsundavägen går buss 515 in till Odenplan flera gånger i timmen. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön där även vacker natur och rikt djurliv kan upplevas ligger nära till hands. Här finns gröna ängar perfekta för lek, solning och grillning.

Detta är en bostad som upplevs bäst på plats. Kontakta ansvarig mäklare Joakim Wihlbäck 0708122244, vid intresse!

Visa mer
Slutpris

10 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.