Nämndemansgatan 11 Frösunda
Frösunda

Nämndemansgatan 11

Trevlig fyra med stor balkong i västläge på Nämndemansgatan 11 i Frösunda är nu till salu!

Till salu

Trevlig fyra med stor balkong i västläge på Nämndemansgatan 11 i Frösunda är nu till salu!

Denna ljusa och luftiga lägenhet har en yta på 98 kvm och en härlig balkong i västläge, perfekt för soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar.

Lägenheten har ett badrum samt en gäst-wc, vilket är en mycket praktisk funktion för större hushåll eller besökande gäster. Förvaringsutrymmena är också ett stort plus, med inbyggda garderober och andra smarta lösningar för att hålla ditt hem snyggt och organiserat.

Visa mer
Nämndemansgatan 11 Nämndemansgatan 11 info@svenskamaklarhuset.se Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • Boarea: 98 kvm
  • Antal rum: 4 rum
  • Våning: 2 av 5, hiss finns
  • Avgift: 4 930 kr Inkl. Värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och ett förråd.
  • Förening: Brf Fridhem i Frösunda
  • Område: Frösunda, Solna

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Välkommen till Nämndemansgatan 11

  • Stor balkong i västläge
  • Badrum + Gäst-wc

Övriga bilder

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Tim Enström

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Denna ljusa och luftiga lägenhet har en yta på 98 kvm och en härlig balkong i västläge, perfekt för soliga eftermiddagar och avkopplande kvällar.

Lägenheten har ett badrum samt en gäst-wc, vilket är en mycket praktisk funktion för större hushåll eller besökande gäster. Förvaringsutrymmena är också ett stort plus, med inbyggda garderober och andra smarta lösningar för att hålla ditt hem snyggt och organiserat.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 930 kr, Inkl. Värme, kallvatten, kabel-TV, bredband och ett förråd.
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Våning
2 av 5, hiss finns

Föreningen

Namn
Brf Fridhem i Frösunda
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
71 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägandeskap accepteras.
Allmänt om föreningen
Bostadsrättsföreningen Fridhem är en äkta bostadsrättsförening som består av 71 st bostadsrättslägenheter fördelat på 4st bostadshus. Lägenheterna som upplåts med bostadsrätt är en blandning om 2-5 rum och kök.

Överlåtelseavgift utgår med 2,5% av aktuellt prisbasbelopp och debiteras köparen.
Pantsättningsavigft utgår med 1% av aktuellt prisbasbelopp och debiteras pantsättaren.

Besök gärna föreningens hemsida www.brffridhem.se
FÖRENINGENS EKONOMI
I dagsläget är ingen avgiftsändring planerad.(2023-05-04)
Tv och Bredband
Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Det finns ett avtal mellan din bostadsrättsförening och Telia om installation av bredband i din bostad. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-TV, telefon och Internetanslutning.

Följande ingår: En router och en digitalbox som tillhör bostadsföreningen. Observera att digitalboxen är knuten till det avtal som gäller mellan bostadsrättsföreningen och Telia. Bredbandsuppkoppling 1000 Mbit/s ingår i avgiften.

Abonnemang och telefonadapter som möjliggör upp till fyra telefoner till samma telefonnummer.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam tvättstuga i hus 4 - Nämndemansgatan 11. Här finns 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkskåp.
Barnvagnsrum och cykelförråd finns i fastigheten.
Parkering
Föreningen har totalt 58 st garageplatser fördelat mellan 2 av husen som hyrs ut till medlemmar. Styrelsen hanterar uthyrning och ev. kölista. Under våren 2022 installerades 6 st laddpunkter med 2 st uttag på varje stolpe för elbilar i varje garage. Kostnaden för en garageplats är 1 000 kr/månad, om man önskar hyra en garageplats med laddstolpe är kostnaden 1 500 kr/månaden. I dagsläget står 1-2 personer i kö till er garageplats (2023-05-04)

I övrigt råder boendeparkering via Solna Stad till en kostnad om 400 kr/månad alternativt 1 000 kr/kvartal. Vänligen läs mer på www.solna.se
FÖRSÄKRING
Föreningens fastighetsförsäkring täcker skador på fastigheten såsom skador förorsakade av utströmmande ledningsvatten eller brand. Enskild medlem behöver teckna en egen hemförsäkring med ett bostadsrättstillägg.
Övrigt
Till varje lägenhet ingår ett förråd.

I varje lägenhet är en varmvattenmätare monterad i rörschakt. Vattenförbrukningen kan läsas av direkt på dess räkneverk. Det avlästa mätvärdet för varje boende debiteras kvartalsvis i efterskott.

Föreningen har gemensam el. Detta innebär för medlemmarna att inget eget elabonnemang behövs. El upphandlas och föreningen debiterar medlemmens faktiska förbrukning på hyresavin samt en administrativ kostnad på 75 kr/månaden.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2022 Stamspolning
2022 Installation av laddpunkter i garaget

KOMMANDE RENOVERINGAR
I dagsläget finns inga kommande planerade renoveringar (2023-05-04)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,708%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

Frösunda är en ny stadsdel som fortsätter att expandera, våra mäklare slår ett slag för området som ett av de mest eftertraktade områdena i Solna och Stockholm. Vi på Svenska Mäklarhuset i Solna har förmedlat mängder av bostäder i Frösunda. Området har ett unikt läge med allt in på knuten. Frösunda är ett gemytligt och modernt område som passar alla, både barnfamiljen såväl som den ensamma ägaren. Våra fastighetsmäklare är pålästa om Frösundas marknadspriser och områdets alla bostadsrättsföreningar.

Mäklarna är medvetna om att varje enskild bostad inte är den andra lik. Detta medför ett gediget förarbete för våra mäklare, något våra fastighetsmäklare gladeligen tar sig ann! Kika gärna på våra andra eftertraktade bostadsrättsområden och våra mäklare i Solna.

Kommunikation

Bil:
Lätt att ta sig till och från området med bil via E4: an (avfart nr 168 - Frösunda).

Buss:
Buss 509 mot Danderyds sjukhus och Brommaplan via Solna C nås utanför porten. Flera bussar nås på kort promenadavstånd, bla buss 70 mot Odenplan och Universitet, buss 177 mot Mörby/Skärvik samt 607/697 som går dygnet runt, från hållplats Frösunda. Där går också buss 516 under rusningstid direkt mot Sergels Torg/Viby, buss 526 mot Sergels Torg/Edsholm, samt linje 561 mot Jakobsberg. Även buss 565 gå samma sträcka till Sergels torg. Flygbussar går precis vid infarten till Frösunda.

Pendeltåg och t-bana:
Kort gångavstånd till Solna station med pendeltåg med ca 7 min till T-centralen. Även nära till Solna centrum och tunnelbanans blå linje. Ni når Solna C på ca 10 min med buss från Frösunda. Ni når också Ulriksdals pendeltågsstation på kort promenadavstånd. I framtiden kommer t-bana även att ha en station vid Nationalarenan vilket finns på kort promenadavstånd.

Närservice

Frösunda består av bostäder, affärer, restauranger, frisörer, butiker och kontorslokaler. Området är en perfekt samlad kompott av allt man behöver, i ens direkta närhet. För den shoppingintresserade finns Westfield Mall of Scandinavia ett stenkast bort. Här erbjuds mängder av butiker, restauranger, museum och inte minst den omtyckta biografen!

I Frösunda finns skolor och förskolor som blivit mycket populära runt om i kommunen. Frösunda är otroligt barnvänligt, områdets allmänna parker öppnar upp till lek i klätterställningar, pulkabackar och vattenlek!

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Friends Arena

Grönskande Hagaparken

Haga Parken

Mall of Scandinavia 2

Ulriksdals Slottsparken