Såld lägenhet på Tecknarvägen 5 i Västra Skogen, Ingenting
Västra Skogen, Ingenting

Tecknarvägen 5

Optimal 4:a i öppen planlösning med två balkonger och tre bra sovrum.

Såld

Optimal 4:a i öppen planlösning med två balkonger och tre bra sovrum.

Nu saluförs denna perfekta fyra-rummare! En perfekt planerad familjelägenhet från 2015 med öppen och social planlösning med två balkonger för både morgon- och kvällssol. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och förvaring. Vidare från hallen når man det rymliga vardagsrummet som ligger i en öppen och social planlösning mot det moderna köket. Här finns det gott om plats för att möblera med en stor soffgrupp samt ett matbord för 8-10 personer. Från vardagsrummet når man den stora balkongen på ca 11 kvm som inrymmer gott om utemöbler. Lägenheten har tre stycken rymliga sovrum med bra garderobslösningar. Ett stort helkaklat badrum med bland annat duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Dessutom finner du en helkaklad gäst-WC.

Lägenheten är en del av HSB Brf Ektorget i Solna som är en stabil förening med bra ekonomi. I föreningen finns ett styrelserum som hyrs ut för övernattning, källsorteringsrum, lägenhetsförråd i källaren, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en innergård med gemensam uteplats, lekyta och cykelparkering.

Lägenheten hittar du på en mycket attraktiv adress med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. I närområde finner du goda kommunikationer, bra förskolor och skolor, samt parker och grönområden. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavia för shopping.

Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

Visa mer
Slutpris

5 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.