Såld lägenhet på Johan Enbergs väg 54B i Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 54B

Underbar 3:a med solig balkong, fantastisk utsikt och 2 stambytta badrum!

Såld

Underbar 3:a med solig balkong, fantastisk utsikt och 2 stambytta badrum!

Varmt välkomna till denna magiska och nyrenoverade 3:a på populära Johan Enbergs väg! Här präglas tillvaron av en fantastisk utsikt över Ulvsundasjön, nyrenoverad interiör, två stambytta och helrenoverade badrum från 2018, stort och fullt utrustat kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i soligt läge, två rymliga sovrum helt utan insyn samt ett rymligt källarförråd. Denna ljusa och renoverade lägenhet präglas av en genomgående planlösning med fräscha ytskikt och ett parkettgolv som följer hela lägenheten.

Föreningen Brf Den Gyldene Porten är en populär, modern och stabil bostadsrättsförening. Föreningen består av kvalitativa bostäder i olika storlekar och har ett brett utbud av gemensamma faciliteter som hobbylokal och gemensam grillplats. Området är centralt beläget med närhet till både naturen och stadens puls, vilket gör det till ett perfekt val för den som söker en bekväm livsstil i en trivsam miljö.

Här bor man i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Några minuter från lägenheten finner du Västra Skogens T-bana där båda blå linjerna tar dig till Fridhemsplan på endast 4 minuter eller vidare till Centralen på 7 minuter. I området finns bland annat Coop-butik, Pressbyrån, apotek, restauranger, helt nya padelbanor, bussar samt garage i parkeringshus eller boendeparkering på gatan. Du är endast en kort promenad från fin natur vid Ulvsundasjön där du hittar Pampas Marina, Huvudstabadet, Augustendals 4-H gård med djur och lekpark. Med knappt en kilometer till Kungsholmen och nästan lika kort till Vasastan är man via promenad eller cykel inne i stan på nolltid.

Detta är ett hem med guldkant på tillvaron och något utöver det vanliga, varmt välkomna!

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Hampus Häggström 070 000 99 27

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum 1

Badrum 2

Entré

Närområde

Övriga bilder

Vi ger oss inte

Planlösning

Planritning