Backvägen 2 Råsunda
Råsunda

Backvägen 2

Välplanerad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

Såld

Välplanerad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a belägen på omtyckta Backvägen i Råsunda – ett stenkast ifrån Mall of Scandinavia och Friends Arena. Välkomnande entré med plats för avhängning. Vidare finner ni ett stort sovrum goda förvaringslösningar. Fräscht, helkaklat badrum med tvättställ, dusch, tvättmaskin, golvvärme och WC. Kök med naturlig matplats intill fönsterparti. Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till bostadens trevliga balkong i sydväst-läge. Här finns det gott om plats för soffa/soffbord/Tv. Det andra sovrummet är beläget intill vardagsrum och kök, här finns garderobsvägg med skjutdörrar.

Fastigheten ligger på behagligt promenadavstånd från såväl Råstasjöns lugn som Råsundas puls. Här har man nära till det mesta! På cirka 10 minuter promenadavstånd finns både pendeltåg och tvärbana (Solna station). Buss till Odenplan finns 5 minuter bort och tunnelbana (Solna Centrum och Näckrosen) når man också på cirka 10 minuter.

Föreningen på Backvägen 1 & 2 är en välskött förening bestående av 43 stycken bostadsrättslägenheter, samt två uthyrda lokaler där det idag bedrivs kontorsverksamhet. Föreningen har låg skuldsättning och god ekonomi, vilket märks på den låga månadsavgiften. I avgiften ingår värme, vatten, bredband samt kabel-TV (basutbud).

En trevlig takterrass med utsikt över takåsar och Råstasjön finns att tillgå för föreningens medlemmar. Det finns två tvättstugor i föreningen, varav den ena ligger i huset och har tre tvättmaskiner. Därtill finns det ett cykelförråd på källarplan.

Föreningen har 9 stycken garage (6 stycken enkelgarage och 3 stycken dubbelgarage). Utomhus finns det 4 stycken parkeringsplatser och ytterligare 4 stycken planeras där bygglov beviljats i år.

- Låg avgift
- Bevarade original-detaljer
- Balkong i sydväst
- Närhet till Mall of Scandinavia, Gamla Råsunda, Råstasjön & kommunikationer
- Välskött bostadsrättsförening
- Vindsförråd och matkällarförråd
- Tvätt- och diskmaksin

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Andreas Wahlgren.

Visa mer
Slutpris

4 495 000 kr

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.