Såld lägenhet på Lundagatan 4A i Västra Skogen, Ingenting
Västra Skogen, Ingenting

Lundagatan 4A

Välplanerad & renoverad bostad i hörnläge med balkong!

Såld

Välplanerad & renoverad bostad i hörnläge med balkong!

På lugna och idylliska Lundagatan hittar ni denna vackra hörnlägenhet i välbevarat 50-talshus. Bostaden präglas av sociala, öppna och väl tilltagna ytor och stora sovrum samt en fantastisk balkong.

Här erbjuds ett fantastiskt boende med genomtänkt planlösning, sociala och väl tilltagna ytor och ett fantastiskt ljusinsläpp genom bostadens stora fönsterpartier i två väderstreck. Lägenheten har under de senaste åren genomgått en totalrenovering, vackert kök, stambytt badrum och ytskikt i ljusa och sober kulörer!

Bostaden disponeras över ett stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns plats för matgrupp, bra förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen är en fullstor kyl & frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och skänker ett härligt ljus som är perfekt för sociala sammankomster. Master bedroom ger plats för större säng med tillhörande nattduksbord. Här finns en rymlig klädkammare som idag också används som mindre kontor. Från detta sovrum når ni bostadens pärla - balkongen som är belägen i ett lummigt läge. Två sovrum som används perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.
Stort och stambytt badrum i fin färgsättning. Badrummet är utrustat med badkar, handfat, spegelskåp och WC. I bostaden finner ni även en gäst-WC här finns också en kombinerad tvätt- och torkmaskin. En generös hall med flertalet garderober. Hallen är bostadens nav och härifrån når ni samtliga rum.

Här bor ni med närhet till mycket goda kommunikationer, både kommunalt, med bil och med cykelavstånd till Stockholms innerstad. På promenadavstånd när ni båda tunnelbanestationerna Västra Skogen och Solna C. I närområdet finns förskolor, matbutik samt ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Allt ifrån napolitansk pizza (Pixel) lyx-sushi (Nonni Sushi), Hawaii Poké, indiskt (Indian Street Food) till fina luncher på Asplunds. Kosterheds bageri med italiens glass, bakverk, nybakta bröd och bullar. Flertalet gym finns i närheten. På gångavstånd finns Ica Nära, men även IcaMaxi finns i Solna Business park. För dig som gillar att motionera bjuder området på vackra promenadstråk i härlig natur längs med Mälaren, Pampas marina som även erbjuder härlig brunch. Grönskande Lundbyparken som ligger invid fastigheten är K-märkt och ger en fin omgivning. På nära avstånd finner ni även Karolinska institutet.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 695 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Balkong

Kök

Vardagsrum

Kök

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Balkong

Balkong

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 3

Badrum

Gäst-WC/Tvättstuga

Hall

Hall

Fasad

Planritning