Såld lägenhet på Fogdevreten 10 i Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 10

Fin och välplanerad 1:a högst upp i huset ett stenkast från Vasastan!

Såld

Fin och välplanerad 1:a högst upp i huset ett stenkast från Vasastan!

- Högst upp i huset - Renoverat & stambytt badrum - Granne med Vasastan - Låg avgift

Välkommen till denna kvadratsmarta bostad högst upp i huset!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Ni välkomnas in i en inbjudande hall med generös förvaring. Ett ljust och praktiskt kök. Stort och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matsalsdel och sovalkov. Badrummet är stambytt och renoverat under 2022/2023. Kaklat badrum utrustat med dusch, kommod, handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och WC.

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Visa mer
Slutpris

2 250 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Grönskande Hagaparken

Hagaparken

MAll

Koppartältet Hagaparken

Solna Centrum 2

Solna Centrum 1