Ekensbergsvägen 97 Vireberg
Vireberg

Ekensbergsvägen 97

Optimalt planerad 3:a utan insyn - gavelläge!

Såld

Optimalt planerad 3:a utan insyn - gavelläge!

Välkommen hem till hjärtat av Vireberg!

Här bor ni i en ypperligt välplanerad trea i eftertraktade Vireberg.
Denna hörnbostad på fjärde våningen, vill ni inte missa. Här finns bevarade original detaljer såsom vacker fiskbensparkett, innerdörrar med glasdetaljer och fönsterbrädor i sten. Planlösningen är optimal och man kan inte annat än trivas här. Köket är rymligt och här finns chans till att skapa ert egna drömkök. Rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp genom stort fönsterparti och balkong i högt och fritt läge.
Två rymliga sovrum, stambytt badrum i anslutning till hallen och kanske bäst av allt gott om förvaring i form av flertalet inbyggda garderober.

Som boende i Brf Balladen 1 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor ner i samma hus samt ett extra kallförråd för extra förvaring.
Det finns en stor tvättstuga bekvämt i samma hus, där det ofta finns lediga tvättider.
Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla.

Utöver alla fördelar såsom fin tvättstuga, stort cykelrum, och skyddsrum så har du med bil tillgång till att hyra både parkeringsplats och garageplats! Det finns idag en ledig garageplats, så för den som kör bil är detta optimalt.
Utanför entrén är Brf Balladen 1 fantastiskt välskött och det känns redan när du kliver in genom porten, att detta är en förening i framkant.
Här är mycket digitaliserat och det finns breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken, har god ekonomi och därav är avgiften låg!

I Vireberg så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från Ica Maxi som ligger i Solna Business Park och all kommunikation ni kan tänka er har ni en promenad bort vid Solna Centrum!
Området är grönskande och gillar man thaimat så bor man här i samma hus som Solnas kanske bästa thairestaurang!

Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 725 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.