Såld lägenhet på Solnavägen 29B i Solna C
Solna C

Solnavägen 29B

Såld

- Hörnläge
- Säljs till accepterat pris
- Populärt projekt
- Ingen insyn
- Ljus interiör
- Service, kommunikationer och natur precis utanför porten

I hjärtat av Solna mellan Råsunda och Vasastan byggs nu ett nytt kvarter med fyra nya bostadshus. Nu kan du förverkliga drömmen om ett boende på ett av Solnas absolut bästa lägen i slutsålda och omåttligt populära Brf Solna Estrad. Här bor ni med all service som er närmsta granne. Från bostaden når ni tunnelbana, bussar, tvärbana och pendeltåg. Bakom Solna Centrum finner ni Skytteholmsparken med lekplats, hundrastgård och café eller varför inte ta en promenad till anrika och vackra Haga Parken och vandra runt Brunnsviken.

Här följer interiören BQ Design Solid i en vacker färgskala framtagen av inredningsansvarig Anna Brink där inspirationen är hämtat från den urbana världen. Den allmänna interiören består av vita väggar och en vacker 3-stav natur ekparkett genomgående i hela lägenheten. Här bor ni med fönster och två balkonger i två väderstreck. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till stora middagar sammankomster. Ett vitt kök från Vedum med vitvaror från Electrolux i rostfritt utförande. Två trivsamma och välplanerade sovrum. Helklaklat badrum i ljus nyans som andas hav. Utrustat med badkar, kommod, handukstork, tvättmaskin, torktumlare, .

Arkitekten Eskil Olsson och Anton Rathsman på BAU står bakom bostadshusen i Solnas nya kvarter. Där fyra nya kvarter som ta form och Solnavägen ska utvecklas en grön boulevard som knyter samma med Hagastaden. Varje fastighet får sin egen färgsättning som ger en omväxlande känsla när man rör sig längst Solnavägen.
Här bor ni i ett fantastiskt läge med allt ni kan önska er!

Inflyttning sker i två etapper, preliminärt juli 2023.
Visning sker på Solnavägen 29B - ingång från Solnavägen, grusgång nås från korsningen Centralvägen/Solnavägen för att komma till huvudentrén.

Visa mer
Slutpris

4 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.