Såld lägenhet på Kyrkbacken 35 i Hagalund
Hagalund

Kyrkbacken 35

Optimalt första boende med fantastiskt låg avgift! El ingår i avgiften!

Såld

Optimalt första boende med fantastiskt låg avgift! El ingår i avgiften!

Varmt välkommen till Kyrkbacken 35 i Solna!

Nu har du en fantastisk möjlighet att införskaffa dig ett optimalt första boende eller för pendlaren den perfekta övernattningslägenheten i Solna!
Denna trivsamma bostad om 18,5kvm är en riktig pärla. Här bor du i en mysig bostad med allt du behöver, du har här en välkomnande hall, ett generöst allrum och ett stilrent badrum. Här är avgiften fantastiskt låg, avgiften inkluderar el - vilket är en oerhört sällsynt förmån som verkligen gör att du kan spara på din månadsbudget.

Föreningen Brf Kyrkbacken i Solna är mycket stabil och trevlig förening.
Här blir du som medlem väl omhändertagen och kan känna dig trygg med att bo i en stabil förening som äger marken, genomfört flertalet renoveringar och just nu i denna stund pågår relining av stammar i föreningen. Dessutom kan du här få tillträda bostaden snabbt och börja njuta av din nya tillvaro med nyrelinade stammar!

Läget är optimalt för pendlaren - endast ett stenkast bort från E4an och med parkeringsmöjligheter i föreningen. Kör du inte bil och föredrar kollektivtrafik så bor du här med flera olika kommunikationsmöjligheter, bostaden ligger precis intill tvärbana, bussar, en kort promenad till tunnelbana och pendeltåg. Med pendeln tar du dig in till Odenplan på mindre än 5min.
Utöver all kommunikation bor du också här intill allt du kan tänkas behöva, såsom Willys, apotek, restauranger, promenadstråk och postombud.
Gångavstånd till Hagaparken, Råstasjön och Lötsjön där det finns många promenad/ jogging stråk!
Kort sagt, denna fantastiska 1:a får du inte missa. Här bor du både praktisk, trivsamt och ekonomiskt fördelaktig.

Tveka inte att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0706-129588 för att boka en förhandsvisning eller få mer information.

Visa mer
Slutpris

1 550 000 kr

Ansvarig mäklare
Har du frågor om den här bostaden? Kontakta oss på 8830550 solna@smh.se

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.