Såld lägenhet på Solnavägen 106, 3 tr i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Solnavägen 106, 3 tr

Mycket ljus sekelskiftespärla med solig balkong och hiss!

Såld

Mycket ljus sekelskiftespärla med solig balkong och hiss!

- Sekelskifte anno 1911
- Högt läge med hiss
- Balkong i sydväst
- Stort och renoverat badrum
- Ca 3 meter i takhöjd
- Tidlösa originaldetaljer

Här ges en sällsynt möjlighet att få införskaffa en av Gamla Råsundas finaste sekelskiftesdrömmar ! Här samverkar nylagda fiskbensgolv i oljad ek med en tidlös atmosfär präglad av gedigna hantverk, ca 3 m i takhöjd, djupa fönsternischer, höga golvlister, stuckaturer, takrosetter samt vackra pardörrar ut till en balkong i sydväst med sol från förmiddag till kväll. Balkongen nås praktiskt från bostadens vardagsrum. Vidare erbjuds ett högt och mycket soligt läge, ett helrenoverat och mycket rymligt badrum, ett stort sovrum med ytterst generösa förvaringslösningar, ett trevligt kök, genomgående varma färgsättningar samt fönster i två väderstreck. Välskött fastighet med en av Solnas pampigaste fasader och solid förening där bredband och kabel-TV ingår i den redan låga avgiften. Föreningen erbjuder faciliteter såsom bastu, innergård med uteplats, stor tvättstuga, cykelrum och barnvagnsförvaring.

Läget är helt optimalt i hjärtat av Gamla Råsunda med Stråket runt husknuten och Solna C med t-bana, tvärbana, bussar och 120 butiker finns inom en 3 minuters promenad. Mall of Scandinavia med all tänkbar bekvämlighet nås på bekvämt promenadavstånd. Råstasjön och Lötsjön finns i närområdet.

Visa mer
Slutpris

4 600 000 SEK

Ansvarig mäklare

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fasad

Vardagsrum

Balkong

Sovrum

Hall

Badrum

Kök

Förening

Närområde

Planlösning

Planritning