Såld lägenhet på Idrottsgatan 6, 5/5 tr i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Idrottsgatan 6, 5/5 tr

Vindslägenhet helt utan insyn i sekelskiftesfastighet anno 1911!

Såld

Vindslägenhet helt utan insyn i sekelskiftesfastighet anno 1911!

- Accepterat pris
- Sekelskifte anno 1911
- Tyst och helt utan insyn
- Helrenoverad interiör
- 96 kvm golvyta
- Fantastiskt ljusinsläpp

Säljs med accepterat pris!

Här präglas tillvaron av en tidlös atmosfär helt utan insyn, en total golvyta om hela 96 kvm, charmiga takbjälkar, fina vita trägolv, social planlösning, helrenoverat badrum, påkostat och fullt utrustat kök, två bra sovrum, klädkammare, genomgående fräscha ytskikt samt fönster i hela tre väderstreck.

Det ska gå att bygga sig ett tredje sovrum men måste alltid förankras med styrelsen, se ett av förslagen på "Alternativ planritning".

Välskött fastighet med en av Solnas pampigaste fasader. Solid förening där bredband och kabel-TV ingår i avgiften. Bastu, tvättstuga, källarförråd, cykelrum och barnvagnsförvaring finns i fastigheten!

Läget är optimalt i hjärtat av Gamla Råsunda med Stråket bokstavligen runt knuten, Solna C med t-bana, tvärbana, bussar och 120 butiker finns inom en 4 min promenad. Mall of Scandinavia med all tänkbar bekvämlighet nås också på bekvämt promenadavstånd!

Visa mer
Slutpris

5 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Hall

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Entré

Fasad

Förening

Närområde

Planlösning

Planritning

Alternativ planritning