Vintervägen 19 Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Vintervägen 19

Såld

Välkommen till denna klassiska sekelskiftespärla i anrika Gamla Råsunda. Lägenheten andas charm från byggåret 1912 och har många vackra tidstypiska detaljer bevarade såsom trägolv i original, tilltagen takhöjd om 3m och vackra stora fönster. Här flödar ljuset in från två väderstreck! Bostaden disponeras över ett ljust och rymligt vardagsrum med dubbla fönsterpartier där solen smyger sig på under förmiddagen och gör att rummet badar i solljus. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffa och matgrupp. Stilfullt och modernt kök med plats för matplats. Från köket når ni bostaden fantastiska och stora balkong där ni kan njuta av kvällssolen. Här har ni utsikt över föreningens mysiga innergård. Stort och rofyllt sovrum beläget mot innergården. Stambytt och kaklat badrum utrustat med tvättmaskin.

Här bor ni i en stabil och bra förening med låg belåning i ett utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda! Gamla Råsundas sekelskifteskvarter osar harmoni och charm, här bor ni i ett område som har allt ni kan tänkas behöva precis inpå knuten och i en bostad som har det där lilla extra.
Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, matvaruaffärer och närhet till natur samt oslagbar kommunikation. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön är ett stenkast bort, kring motionsslingorna finns vacker natur och ett rikt fågelliv som måste upplevas.

Från bostaden är det promenadavstånd till Solna centrum på ca 8 min, där det finns en stor inomhusgalleria med bl.a. en uppsjö av butiker, flertalet banker, apotek och ett systembolag, föredrar man ett bredare och mer exklusivt sortiment så har också nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia ca 11 minuters promenad bort från porten, där man har shopping i världsklass!

Missa inte chansen att få bo i Solnas vackraste område och fastighet!

Visa mer
Slutpris

4 580 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.