Såld lägenhet på Idrottsgatan 6 i Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Idrottsgatan 6

Sekelskifte anno 1911 i Gamla Råsunda, 4:a med hiss och balkong!

Såld

Sekelskifte anno 1911 i Gamla Råsunda, 4:a med hiss och balkong!

Nu ges en unik möjlighet att förvärva en sekelskiftesdröm! I hjärtat av Gamla Råsunda beläget på populär adress finner ni denna väldisponerade 4:a på 101 kvm.

Här erbjuds en genomgående planlösning, tidstypiska detaljer som serveringsskåp, generös takhöjd om ca 3m, djupa fönsternischer, vackra trägolv och burspråk. Även balkong i söder, rymliga sovrum med bra förvaring och hiss i huset. Här bor du i en ljus tillvaro tack vare den genomgående planlösningen genom huset samt flertalet fönsterpartier söderut samt mot den mysiga innergården.

Lägenhetens vardagsrum erbjuder stora sociala ytor och mängder av olika möbleringsalternativ med plats för stor matgrupp, soffa och fåtöljer. Från vardagsrummet når man master bedroom via fantastiska pardörrar, i vardagsrummet finner du även det charmiga burspråket samt utgång till lägenhetens balkong i söderläge. Fullutrustat kök inklusive vinkyl i stilsäkra färger med plats för frukostbord och mängder av arbetsyta och förvaring i överskåp. Helkaklat badrum i neutrala färger utrustat med tvättmaskin, vägghängd WC samt takdusch och vikväggar.

Här bor du i en vacker fastighet anno 1911, belägen i lugna kvarter med 4-5 minuters promenadväg till goda kommunikationer i form av t-bana, buss, tvärbana, pendeltåg samt shopping. I närområdet finner du grönskande naturområden samt gångavstånd till mysiga restauranger & butiker. Allt i en stabil och välskött förening med god ekonomi!

Visa mer
Slutpris

8 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Passage

Hall

Förening

Planlösning