Såld lägenhet på Vintervägen 30 i Råsunda
Råsunda

Vintervägen 30

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Såld

Sekelskifteslägenhet i Råsundas "Slottet" anno 1911!

Välkommen till denna klassiska sekelskifteslägenhet i Gamla Råsundas ögonsten "Slottet". Lägenheten andas charm från byggåret 1911 och har många vackra detaljer bevarade såsom takstuckaturer, trägolv i original, tilltagen takhöjd om 3m och vackra spröjsade fönster. Utanför dörren väntar lummiga Solparken och Stråket precis runt hörnet.

Ni välkomnas in en vacker hall där det här ges plats för hatthylla. Direkt till höger når ni bostadens sovrum. Sovrummet har ett stort spröjsat fönster med grönskade utsikt. Plats för stor dubbelsäng och tillhörande sängbord. Längst ena väggen finner ni gott om garderober. Köket vetter mot föreningens lummiga innergård. Ett gediget platsbyggd Kvänum kök med vita luckor och stenskiva. Den maskinella utrustningen består av spis, diskmaskin samt kyl- och frys. Skafferiet i original finns fint bevarat! Här finns plats för matbord med tillhörande stolar. Vidare i bostaden finner ni två rymliga och underbara rum som idag används som matrum och sällskapsrum. Sällskapsrummet har ett vackert burspråk med flertalet fönsterpartier. I dessa rum möblerar ni helt efter tycke och smak. Rummen badar i ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Från matrummet når ni bostadens balkong som är belägen i västerläge. Badrum med kaklade väggar utrustat med dusch, handfat, handdukstork, wc och förberett för tvättmaskin.

Här bor ni i en stabil och bra förening med låg belåning.

Utmärkt läge i hjärtat av Gamla Råsunda, väl skyddat från både insyn och trafik. Lägenheten är belägen i en av Solnas populäraste fastigheter, Slottet. Granne med Solparken och kort gångavstånd till Lötsjön, Råstasjön, Westfield Mall of Scandinavia och Solna Centrum. Råsunda består av gedigna gamla kvarter att strosa i med en lång historia. Här finns flertalet mysiga caféer och restauranger, blomsterbutik, ICA-butik och service. Nära till anrika Filmstaden med bio och restauranger. Här finnas goda kommunikationer med tunnelbana och buss inom ett par minuter. I Solna finner ni även pendeltåg vid Solna Station och tvärbanan vid Solna Centrum.

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning, Ebba Henriksson 0708-93 29 12!

Visa mer
Slutpris

6 935 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen hem!

Matrum

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Matrum

Matrum

Matrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Kök

Kök

Sovrum

Sovrum

Sovrum

Badrum

Hall

Innergård

Välkommen hem!

Planlösning

Alternativ planlösning