Skytteholmsvägen 5B Solna C
Solna C

Skytteholmsvägen 5B

Smakfullt renoverad bostad med kommunikation, service och natur runt hörnet!

Såld

Smakfullt renoverad bostad med kommunikation, service och natur runt hörnet!

Nu ges möjligheten att förvärva denna centrala lägenhet ett stenkast från Solna Centrum. Här bor ni i ett insynsskyddat läge med stora fönsterpartier.
En perfekt planerad bostad för dig som vill bo nära kommunikationer, city, natur och service. Bostaden är smakfullt renoverad där väggarna går i ljus kulör och på golvet ligger ett fint trägolv. Köket är fint renoverat och bakom de grå luckorna finns gott om förvaring. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt och kyl- & frys. I köket finns plats för matgrupp. Rymligt allrum med stora fönsterpartier och fransk balkong. Här finns en sovalkov där plats för större säng ger möjlighet. Allrummet har flertalet garderober och här finns också plats för soffa och tv-möbel. Föreningen genomförde stambyte 2014 och det är då badrummet renoverades. Vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med duschhörn, handfat, spegelskåp, tvättmaskin och WC. Stor och välkomnade hall med gott om förvaring.

Här bor ni i Brf Ekstaven en äkta förening som äger marken. Föreningen tillhandahåller gemensamma utrymmen så som stor och fin tvättstuga, lekpark och cykelställ på gården, men även cykel- och barnvagnsrum. Egna parkeringsplatser finns att erbjuda utöver Solnas Boendeparkering och förråd hör till varje bostad. Hobbyrum där man kan måla, borra, med mera, finns även det som tillgång för medlemmarna.

Området kring Skytteholmsvägen är helt optimalt för dig som vill ha bra kommunikationsvägar och samtidigt nära till parker och natur. Solna Centrum ligger runt hörnet och med en kort promenad når du mängder av restauranger, butiker och kommunikationer. Från bostaden når du Solna centrum T-bana som tar dig in till Stockholm på ca 12 min, därifrån kan du även hoppa på tvärbanan och en mängd olika bussar som tar dig runt i Stockholm. Flera olika gym och matbutiker finns i närheten. För den som gillar vatten och grönska är det inte långt ner till Pampas där du kan svalka dig under sommarhalvåret, besöka Huvudstas 4H gård och Huvudstabadet eller varför inte fortsätta promenaden in till stan och Hornsbergsstrand som är en av Kungsholmens smultronställen. Dessutom finns härifrån cykelvägar som med snabba ryck tar dig in till stadskärnan och även till Hagaparken.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.