Såld lägenhet på Västra vägen 15 i Rudviken
Rudviken

Västra vägen 15

Fantastisk 3:a högst upp i huset med stor solig balkong. SÄLLAN TILL SALU!

Såld

Fantastisk 3:a högst upp i huset med stor solig balkong. SÄLLAN TILL SALU!

Varmt välkomna till Västra vägen 15, ett hem att trivas i!

I attraktiva Rudviken, endast ett stenkast från Solna Centrum, kommunikationer och grönområden finner ni denna fantastiska lägenhet om 80 kvm. Lägenheten disponeras över 2 sovrum, kök med matplats, ett stort vardagsrum, badrum och en stor balkong som går längs hela lägenheten i ett underbart sydvästligt läge med sol hela dagen. Denna charmiga, ljusa och välplanerade 3:a är något du absolut inte får missa! Med ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna genomgående i hela lägenheten känner du dig välkommen redan när du kliver in genom dörren. Lägenheten erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt möjlighet att omvandla lägenheten till en 4:a. Köket är fullt utrustat med alla de bekvämligheter och vitvaror man behöver samt matplats som rymmer ett bord för minst 6 personer. Både det stora och lilla sovrummet samt vardagsrum är rymliga där du har möjlighet att sätta din egen prägel. Ta dig ut på den fantastiska och rymliga balkongen och avnjut en kaffe i ett perfekt solläge. Sovrummen är belägna mot den lugna och grönskande innergården och de sociala ytorna fullkomligt badar i ljus, allt i ett insynsskyddat läge. Föreningen har en trevlig innergård med grillmöjlighet och sittplatser.

Föreningen är välskött, lågt belånad och stabil som verkar för de boendes bästa. BRF Rudviken 7 bildades 5 september 2001 och är en äkta förening som äger marken och är fördelad på två huskroppar belägna på Blomgatan 4-8 samt Västra vägen 15-23. Föreningen består av 75 bostadsrätter, 4 hyresrätter samt 2 lokaler.

Här bor ni bara några minuters promenad från Solna centrum som erbjuder ett brett utbud av service såsom systembolag, flera stora livsmedelsbutiker, banker, mode i mångfald, restauranger och caféer. I Solna C finns också goda kommunikationer med en mängd olika busslinjer, tvärbana och tunnelbana. Lägenheten ligger i ett tyst och ostört läge mot den soliga och lummiga innergården där du kan avnjuta solen hela dagen.

Detta är ett hem för dig som vill bo i en optimal lägenhet i ett ostört läge med närhet till allt!

Visa mer
Slutpris

4 025 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.