Såld lägenhet på Ankdammsgatan 25 i Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 25

Stor & välplanerad 3:a med balkong!

Såld

Stor & välplanerad 3:a med balkong!

Nu ges möjligheten att förvärva denna stora och luftiga bostad på Ankdammsgatan 25. Ni välkomnas in i en hall med plats för hatthylla och skoförvaring och vidare följer en inredningsbar hall. Redan i hallen möts ni av bostadens fantastiska ljus tack vare fönster från två väderstreck. Vidare når ni bostadens underbara vardagsrum med stora fönsterpartier i västerläge. Vardagsrummet bjuder in till möblering för stor soffgrupp och matplats. På golvet finns den vackra original parketten bevarad. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som är belägen i ett fritt läge i väster.

Vitt och modernt kök med goda arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av spishäll, fläkt, ugn, diskmaskin samt kyl- och frys. I köket finns plats för matgrupp. Två rymliga sovrum avskilt från de sociala ytorna. Här finns gott om plats för större säng, tillhörande sängbord, skrivbord och garderober. Från sovrummen når ni även bostadens praktiska klädkammare. Stambytt och kaklat badrum i ljusa kulörer. Här finns handfat, spegelskåp, dusch och WC.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med bara några minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park med bl.a. gym på andra sidan Frösundaleden. Längre ner på gatan finner ni även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Visa mer
Slutpris

4 050 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Fönster i vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Balkong

Kök

Kök

Kök

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Hall

Hall

Hall

Huvudstabadet

Mall of Scandinavia

Pampas Marina

Råstasjön 4555

Råstasjön

Skytteholmsparken

Solna Centrum fjieferij

Solna Centrum 33

Solna Centrum

Planritning