Såld lägenhet på Huvudstagatan 3C i Solna C Fristaden
Solna C Fristaden

Huvudstagatan 3C

Välplanerad bostad med balkong i högt och fritt läge mot innergården!

Såld

Välplanerad bostad med balkong i högt och fritt läge mot innergården!

Välkomna till denna otroligt fina bostad på Huvudstagatan 3C. Ta hissen upp till bostaden och välkomnas in i en rymlig hall. I hallen finns plats för hatthylla och skohylla. Här finns även en mindre walk in closet med praktisk hyllförvaring. Vardagsrummet och köket bjuder in till en öppen planlösning. Här går väggarna i sober kulör och på golvet ligger genomgående fint parkettgolv. Vardagsrummet och köket har stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp.

Köket går i ljusgrön kulör och har full maskinell utrustning i form av spishäll, ugn, diskmaskin och kyl- och frys. Den öppna planlösningen bjuder in till härliga sociala middagar och här finns plats för stor matgrupp. I vardagsrummet får ni plats med rymlig soffa och mediamöbel. Från vardagsrummet och köket når ni bostaden fantastiska balkong. Under våren kan ni här njuta av de vackra körsbärsblommorna som blommar och bara njuta av tillvaron. Det är också balkongen som bjuder in till trevliga grillkvällar. Här har ni en balkong att längta hem till!

Vidare i bostaden når ni två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och förvarning. Helkaklat badrum med dusch, kommod, tvättmaskin samt torktumlare.

I anslutning till populära Fristaden ligger Solna Centrum som erbjuder allt och lite till! Härifrån nås även tunnelbana, tvärbana samt bussar och på några minuters promenad når ni pendeltåget Solna Station. För mer grönområde finns Skytteholmsparken, Råstasjön och Lötsjön inom promenadavstånd och för shopping och upplevelse ligger Westfield Mall of Scandinavia nära tillhands. Här bor man nära allt man kan önska sig!

-En personlig favorit i området är en kort promenad till vackra Haga Parken som ligger på kort avstånd från bostaden. Här finns perfekta promenadstråk för den som gillar natur. Parken utnyttjas dessutom även av soldyrkare och för sport och picknick. Här kan man också en varm sommardag ta sig ett dopp i Brunnsviken!

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Balkong

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum

Badrum

Hall

Föreningens innergård

Planritning