Ekensbergsvägen 63 Vireberg
Vireberg

Ekensbergsvägen 63

Fantastisk 1:a utan insyn med låg avgift!

Såld

Fantastisk 1:a utan insyn med låg avgift!

Välkommen hem till hjärtat av Vireberg!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad lägenhet i eftertraktade Vireberg.
Lägenheten är genomtänkt och kvadratsmart med gott om förvaring. Här är varje kvadratmeter välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva såsom, diskmaskin, stora garderober, plats för soffgrupp, säng och annat möblemang. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljuset som fönsterna skänker är att här är det inte någon insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren.

Detta är ett hem för den som uppskattar lugnet med närhet till allt.
Brf Hexametern 2 är en ekonomiskt stark förening och redan när du kliver in genom porten så känner du att det här är något extra. Föreningen äger marken, fastigheten är välskött och avgiften är låg! Detta är en förening som värnar och tar hand om sina medlemmar. Här finns däckförråd för dig som kör bil, skyddsrum utrustat med pingisbord och tvättstuga som är utrustad med 2st Miele tvättmaskiner, 1st torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum med torkaggregat samt ett rum utrustat med mangel och strykbräda. Självklart finns det här också ett tillhörande vindsförråd för extra förvaring.

Missa inte chansen att få bo i denna bostad i ett tryggt område med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.