Såld lägenhet på Fogdevreten 4 i Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 4

Högst upp i huset med Vasastan som granne!

Såld

Högst upp i huset med Vasastan som granne!

Högst upp i huset finner ni nu denna fina och välplanerade bostad till salu!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Ni välkomnas in i en inbjudande hall med generös förvaring i form av flertalet garderober. Ett ljust och praktiskt kök med goda arbetsytor. Stort och lättmöblerat allrum med plats för soffa, matsalsdel och sovalkov. Stort fönsterparti med grönskande utsikt. Badrummet är stambytt och renoverat under 2023. Kaklat badrum utrustat med takdusch, kommod, handdukstork, golvvärme och WC.

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.