Såld lägenhet på Jonstorpsvägen 20 i Huvudsta
Huvudsta

Jonstorpsvägen 20

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i sydväst!

Såld

Välplanerad 3:a med inglasad balkong i sydväst!

På lugna Jonstorpsvägen finner du denna trivsamma 3 rok om hela 81 kvm. Luftigt och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord. Detta blir den självklara platsen att umgås med familj och vänner. Från vardagsrummet når du bostadens inglasade balkong som ligger i eftertraktat söderläge. Kök med goda arbetsytor, all maskinell utrustning du behöver, förvaring bakom över- och underskåp samt plats för stort matbord. Två rymliga och ljusa sovrum med utsikt mot grönskan, plats för säng, garderober och övrigt möblemang. I lägenheten finns ett stambytt och fräscht badrum utrustat med badkar, kommod, spegel, WC, tvättmaskin och torktumlare. I bostaden finner ni också en gäst-WC. Välkomnande hall med gott om förvaring och plats för avhängningsmöjligheter. Genomgående fint ljusinsläpp från två väderstreck. Tillhörande förråd finns i källaren.

Här bor ni i en solid och välskött förening med närhet till vatten, natur, kommunikationer och all tänkbar service. På bara ett par minuters promenad når ni tunnelbanan som tar er till Stockholm C på cirka 9 minuter. Här har ni närhet till Ulvsundasjön med dess promenadstråk längs vattnet som tar er in till stan via Pampas Marina och Karlberg.

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.