Infanterigatan 17 Västra Skogen
Västra Skogen

Infanterigatan 17

Välplanerad bostad med stor balkong - här ges möjlighet att skapa din drömlägenhet!

Såld

Välplanerad bostad med stor balkong - här ges möjlighet att skapa din drömlägenhet!

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade 3a i ett fantastiskt läge med närhet till allt! Här finns möjlighet att förvärva en oslipad diamant med stor potential. Ni välkomnas in i en stor hall med gott om förvaring av form av två stora klädkammare. Här finns även gott om plats för övrig förvaring och avhängningsmöjligheter. Från hallen når ni bostadens samtliga rum. Vackert originalkök med vita skåpsluckor. Köket är idag utrustat med spis samt kyl- och frys. Köket erbjuder plats för matgrupp. Socialt och stort vardagsrum med originalparkett. Från vardagsrummet når ni bostadens fantastiska balkong i soligt västerläge. Två stora sovrum med plats för säng, nattduksbord och garderober. Fastigheten är stambytt och därmed är badrummet redan renoverat och fräscht.

Här bor ni i ett attraktivt område med närhet till såväl stadspuls, som natur och grönska. Kommunikationer, shopping, förskolor och skolor finns samtliga inom närområdet. Promenadavstånd till härliga Pampas Marina och promenadstråk som tar dig till Karlbergsslott, mysiga caféer på Rörstrandsgatan, grönska i härliga Haga Parken eller varför inte Mall of Scandinavium för shopping.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 420 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.