Skytteholmsvägen 22 Solna C
Solna C

Skytteholmsvägen 22

Välplanerad 2a i grönskande och insynsskyddat läge i en förening med låg avgift!

Såld

Välplanerad 2a i grönskande och insynsskyddat läge i en förening med låg avgift!

Varmt välkommen till denna fina och insynsfria 2:a på Skytteholmsvägen 22. Här bor du i ett grönskande men centralt läge helt insynsfritt på våning 4. Med trädkronorna från Eric Grates park utanför vardagsrumsfönster och balkong samt Solna C med all tänkbar bekvämlighet och kommunikationer är detta ett riktigt guldläge. Här ges möjlighet att sätta er egen prägel på bostaden. Bostaden disponeras över ett stort och rymligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp och matgrupp. På golvet ligger fiskbensparkett i original och tack vare de stora fönsterpartierna badar rummet i ljus. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong med läge mot parken. Balkongen ligger i väst vilket ger er sol stora delar av dagen. Ljust kök med vita luckor gott om förvaring. Även i köket finns plats för matgrupp. Rymligt sovrum med gott om förvaring samt kaklat badrum med badkar. I hallen ligger vacker kolmårdsmarmor på golvet, gott om förvaring med klädkammare.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Solna C som närmsta granne med tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna, Skytteholmsparken och Mall of Scandinavia.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.