Fogdevreten 4 Solna
Solna

Fogdevreten 4

Kvadratsmart med smakfullt kök och stambytt badrum!

Såld

Kvadratsmart med smakfullt kök och stambytt badrum!

Välkommen till den smakfulla bostad i en oerhört populär och stabil förening!

Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Direkt i hallen möts du av det härliga ljusinsläppet tack vare de stora fönsterpartiet i allrummet. Hallen erbjuder garderob med skjutdörrar och här finns även plats för avhängningsmöjligheter. Vidare i bostaden finner ni ett smakfullt och modernt kök i vit kulör och flertalet vackra vitrinskåp. Köket är utrustat med häll, ugn, samt kyl-och frys. Stort och luftigt allrum med plats för såväl soffgrupp med tillhörande möblemang, matplats och sovplats. Denna bostad har precis genomfört stambyte vilket erbjuder er ett helt nytt badrum. Helkaklat där väggarna går i vitt och klinker i beige nyans. Badrummet är utrustat med duschhörna, handfat, spegelskåp, handdukstork, golvvärme och WC.

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. Föreningen har under två år haft avgiftsfritt mellan juli-december för sina medlemmar. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.