Såld lägenhet på Mäster Simons Väg 9B i Ritorp
Ritorp

Mäster Simons Väg 9B

Välkommen till denna genomgående 2:a med balkong i soligt söderläge!

Såld

Välkommen till denna genomgående 2:a med balkong i soligt söderläge!

Av säljaren accepterat pris!

Välkommen till denna charmiga 2:a på Mäster simons väg 9B! Denna fantastiska 2:a om 53,5 kvm erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt eget lilla paradis. Med en rymlig och välplanerad layout samt en balkong i soligt söderläge är detta något du verkligen inte vill missa!

Beträd den ljusa och välkomnande lägenheten och känn genast hur harmonin fyller rummet. Lägenheten är en genomgående planlösning med ljus i två väderstreck.

Det soliga söderläget ger dig en oemotståndlig balkong där du kan njuta av långa sommardagar och mysiga kvällar. Skapa din egen lilla gröna oas med växter och bekväma sittplatser, perfekt för avkoppling och sociala stunder.

Sovrummet är rymligt med gott om plats för säng och förvaring. Lägenhetens badrummmet är effektivt möblerat och utformat i en tidslös stil.

Läget på Mäster Simons väg 9B är svårslaget. Med närhet till utmärkta kommunikationer, grönområden och Skandinaviens största köpcentrum Mall of Scandinavia.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 500 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Frösunda

Frösundatorg

Mall of Scandinavia

Ulriksdal golf

Ulriksdals Slottsparken