Såld lägenhet på Backvägen 10 i Råsunda
Råsunda

Backvägen 10

Smakfullt renoverad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

Såld

Smakfullt renoverad 3:a belägen på omtyckta Backvägen

- Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning - Varmt välkomna till denna smakfullt renoverade 3:a belägen på omtyckta Backvägen i Råsunda – ett stenkast ifrån Mall of Scandinavia och natursköna områden kring Råstasjön. Välkomnande entré med plats för avhängning. Vidare finner ni ett stort sovrum med utrymme för arbetsplats. Fräscht, helkaklat badrum med kommod, dusch, WC samt kombinerad tvätt- och torktummlare. Påkostat och nyrenoverat kök med naturlig matplats intill fönsterparti. Vardagsrummet ligger i en öppen och social planlösning mot kök, med stora fönsterpartier och utgång till bostadens trevliga balkong som har utsikt mot lummig baksida. Här finns det gott om plats för soffa/soffbord/Tv. Det rymliga sovrummet intill vardagsrummet har gott om förvaring i form av inbyggd garderobsvägg. Från rummet har man utsikt över grönska.

Fastigheten ligger på behagligt promenadavstånd från såväl Råstasjöns lugn som Råsundas puls. Här har man nära till det mesta! På cirka 10 minuter promenadavstånd finns både pendeltåg och tvärbana (Solna station). Buss till Odenplan finns 5 minuter bort och tunnelbana (Solna Centrum och Näckrosen) når man också på cirka 10 minuter.

- Smakfullt renoverad
- Låg avgift
- Balkong
- Närhet till Mall of Scandinavia, Gamla Råsunda, Råstasjön & kommunikationer
- Välskött bostadsrättsförening
- 2 st förråd
- Tvätt, tork och diskmaskin

För mer information, kontakta ansvarig mäklare Andreas Wahlgren.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Andreas Wahlgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Kök

Balkong

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Entré

Planlösning