Johan Enbergs väg 23, våning 7/10 Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 23, våning 7/10

Makalös tvåa högt upp i huset med utsikt utöver det vanliga, sällan till salu!

Såld

Makalös tvåa högt upp i huset med utsikt utöver det vanliga, sällan till salu!

På våning 7 av 10, på en av Solnas mest attraktiva adresser, saluförs nu denna magiska och helrenoverade 2:a där tillvaron präglas av en svårslagen sjöutsikt och fantastiska vyer över Stockholm. Lägenheten erbjuder en stor inglasad balkong och ytterst tilltalande vyer. Här har du ett påkostat och fullt utrustat kök. Köket är likt resten av bostaden inrett med genomtänkta och smakfulla materialval med generösa arbetsytor samt utrymme för matplats med utsikt mot vattnet. Du har ett stort sovrum med tillhörande tilltagna förvaringslösningar, stilrena trägolv i hela bostaden, ett fint och praktiskt tilltaget badrum, gedigen säkerhetsdörr, rymligt källarförråd och hiss.

Bostadsrättsförening Översten 1 är en skuldfri förening som bildades år 2000 och omfattar två hus och 85 lägenheter i fastigheterna på Johan Enbergs väg 19 och 23 i området Västra skogen. Föreningen förvärvade fastigheten den 30 november år 2000 från Solnabostäder. Föreningen har en god ekonomi med över 7 miljoner i likvida medel och utför kontinuerliga underhållsarbeten.

Läget är helt optimalt med ett par minuters promenad till t-bana (en station till Kungsholmen) och inom ca 5 minuters promenad nås flera grönområden, fridfulla promenadstråk längs Mälaren, Pampas Marina, Huvudstabadet med simbassäng, klipp- och bryggbad vid Mälarens strand m m. Även den populära restaurangen Restaurang Asplunds finns precis runt hörnet för goda luncher och bruncher. För dig som gillar att träna finns två gym bara ett fåtal minuter bort. Närmare Stockholm City kan man inte komma och kommunalskatten är en av Sveriges lägsta!

Detta är ett hem med guldkant på tillvaron och något utöver det vanliga, varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

5 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.