Ankdammsgatan 2 Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 2

Rymlig och renoverad 2:a med stor uteplats och stambytt badrum!

Såld

Rymlig och renoverad 2:a med stor uteplats och stambytt badrum!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a med stor uteplats som vetter mot föreningens populära innergård. Njut här i goda vänner lag av grillmöjligheterna eller den stora ytan med plats för både matbord och sittgrupp. Interiören är av genomgående hög standard med renoverade ytskikt, kök och nyligen renoverat badrum i samband med stambytet. Denna otroligt välplanerad bostad disponeras över ett fullutrustat och stilsäkert kök i halvöppen planlösning mot ett väl tilltaget vardagsrum med plats för soffa, matbord och TV-möbel. Lägenheten har genomgående planlösning med flertalet fönsterpartier som skänker trevligt ljus.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Solna C som närmsta granne med tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna, Skytteholmsparken och Mall of Scandinavia

Visa mer
Slutpris

3 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.