Såld lägenhet på Ekensbergsvägen 97 i Vireberg
Vireberg

Ekensbergsvägen 97

Optimalt planerad 2:a utan insyn!

Såld

Optimalt planerad 2:a utan insyn!

Välkommen hem till hjärtat av Vireberg!

Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad tvåa i eftertraktade Vireberg.

Lägenheten är genomtänkt, fint renoverad och kvadratsmart med gott om förvaringsmöjligheter. Varje kvadratmeter är välutnyttjad och du har allt du kan tänkas behöva. Bostaden har fantastiskt ljusinsläpp med en härlig utsikt tack vare lägenhetens stora fönsterpartier! Näst bäst efter det fantastiska ljusinsläppet är att här är det inte någon insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med gröna träd som utsikt under sommaren.

Som boende i Brf Balladen 1 har du bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor ner i samma hus samt ett extra kallförråd för extra förvaring.
Det finns en stor tvättstuga bekvämt i samma hus, där det ofta finns lediga tvätttider.
Har man nära och kära på besök så har man som medlem tillgång till en mysig uteplats med tillhörande trädgårdsgrill, perfekt för sommarkvällar när man vill sitta ute och grilla.

Utöver alla fördelar såsom fin tvättstuga, stort cykelrum, och skyddsrum så har du med bil tillgång till att hyra både parkeringsplats och garageplats! Det finns idag en ledig garageplats, så för den som kör bil är detta optimalt.
Utanför entrén är Brf Balladen 1 fantastiskt välskött och det känns redan när du kliver in genom porten, att detta är en förening i framkant.
Här är mycket digitaliserat och det finns breda trappor för lätthet att bära upp saker samt en hiss för den som föredrar det. Föreningen äger marken, har god ekonomi och därav är avgiften väldigt bra!

I Vireberg så bor ni i ett lugnt, stadsnära och familjevänligt område med närhet till allt! Ni bor ett stenkast från Ica Maxi som ligger i Solna Business Park och all kommunikation ni kan tänka er har ni en promenad bort vid Solna CentrumI
Området är grönskande och gillar man thaimat så bor man här i samma hus som Solnas kanske bästa thairestaurang!

Missa inte chansen att få bo i denna dröm med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Sovrum

Kök

Badrum

Fasad

Närområde

Övriga bilder

Planlösning