Fogdevreten 10 SOLNA
SOLNA

Fogdevreten 10

Kvadratsmart bostad med Vasastan som granne!

Såld

Kvadratsmart bostad med Vasastan som granne!

Välkommen till denna otroligt fina och kvadratsmarta bostad i ett expansivt och eftertraktat område!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Inbjudande hall med generös förvaring, fullutrustat kök, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för stor säng. Badrummet genomgår just nu ett stambyte och kommer vara färdigt i mitten av mars. Detta innebär att det kommer bli ett helt nytt kaklat badrum med dusch.

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. Föreningen har under två år haft avgiftsfritt mellan juli-december för sina medlemmar. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Kontakta mäklare Ebba Henriksson på 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

2 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.