Såld lägenhet på Centrumslingan 51 i Solna C
Solna C

Centrumslingan 51

Otroligt välplanerad 3:a med solig balkong mot grönska!

Såld

Otroligt välplanerad 3:a med solig balkong mot grönska!

Välkommen in genom dörrarna till en harmonisk och stilfull 3:a på lugn återvändsgata med extrem närhet allt! Här är det bara att ta hissen ner till garage och Solna Centrum med dess 120 butiker och restauranger. Här bor ni på 78 väldisponerade kvadratmeter med stor balkong i bästa sydvästläge som vetter mot grönska med sol från förmiddag till eftermiddag. Lägenheten badar i ljus tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck och ligger belägen i föreningens sista hus med en svårslagen insynsfri utsikt. Fiber är indraget i lägenheten.

Brf Flamingo är en äkta förening som bildades 2010 och som i sin tur köpte byggnaderna 2011 med byggår från 1991. Föreningen omfattas av 107 lägenheter och 4 lokaler. Lägenheterna är fördelade på 85 bostadsrätter och 22 hyreslägenheter där hyreslägenheterna ses som en dold tillgång för föreningen. Under 2021 sålde föreningen en av hyresrätterna vilket gav kapital till föreningens kassa. Föreningen är fullvärdesförsäkrad genom Söderberg & Partners vilket medför att ansvarsförsäkring för styrelsen och bostadsrättsförsäkring för medlemmarna ingår. Föreningen utför löpande viktiga underhåll och har en kontinuerlig amortering av deras lån samt en stark kassa på drygt 6 miljoner kr. I föreningen finns även följande gemensamma utrymmen och anläggningar: 3 tvättstugor, 1 cykelförråd, 1 föreningslokal och 2 barnvagnsförråd.

Lyxen och bekvämligheten att bo ovanför ett köpcentrum är få förunnat. Att bara kunna ta hissen ner till ca 120 butiker och restauranger såsom apoteket, ICA, Kicks, Systembolaget med flera är svårt att slå. Dessutom nås garaget direkt via hissen. Ta några steg utanför porten och du har tunnelbana, tvärbana och bussar i den direkta närheten. Vill du ta dig in till stan så är du där på ca 10 minuter med cykel. Området erbjuder även flertalet grönområden så som Skytteholmsparken, Hannebergsparken, Pampasparken och Huvudstafältet.

Denna lägenhet vill ni inte missa, varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

4 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Hampus Häggström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.