Själlandsgatan 16 Kista
Kista

Själlandsgatan 16

Fantastiskt Brf radhus med renoverat kök, badrum och fräscha ytskikt!

Såld

Fantastiskt Brf radhus med renoverat kök, badrum och fräscha ytskikt!

Välkommen till detta fantastiska radhus i populära Ärvinge. Beläget på en lugn gata finner du detta välplanerade, trivsamma och fräscha hem att verkligen trivas i.

Här bor du med alla rätt! Framsida med trall och härligt solläge under eftermiddag/kväll. Rofylld baksida med fantastiskt, soligt sydöstläge och gott om plats för lek, odling och liknande aktiviteter. Baksidan är bebyggd med en uteplats i trall och framför det ligger gräsmatta. Fullutrustat kök renoverat 2015 bland annat utrustat med bänkskiva i granit, induktionshäll och integrerade vitvaror. På husets entrévåning finner du även gäst wc och vardagsrum i öppen planlösning mot köket med stora fönster mot den grönskande baksidan. Ovanvåningen bjuder på tre sovrum i bra storlek, ett badrum renoverat 2011 med dusch, kommod, spegelskåp och förberett för tvättmaskin/torktumlare. Du finner även exemplarisk förvaring i form av garderobsväggar i sovrummen, separat förrådsbyggnad i nära anslutning till huset samt på vinden som nås via taklucka från övervåningen.

Föreningen har nyligen renoverat fönster, alla persienner och målat om huset. i övrigt väldigt välordnat och fint skött förening med tvättstuga och festlokal att nyttja för föreningens medlemmar, det kommer även en container för grovsopor några gånger per år.

I Ärvinge har du verkligen nära till allt. Igelbäckens naturreservat ligger runt knuten, ca 10min promenad till tunnelbana och Kista centrum har all tänkbar närservice med mataffärer, cafén, restauranger, gym, kiosk, frisör mm.

Vänligen kontakta Joakim Wihlbäck 0708122244 vid intresse.

Visa mer
Slutpris

3 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.