Såld lägenhet på Fogdevreten 8 i Karolinska
Karolinska

Fogdevreten 8

Ljus och välplanerad 1:a med stambytt badrum ett stenkast från Vasastan!

Såld

Ljus och välplanerad 1:a med stambytt badrum ett stenkast från Vasastan!

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta bostad!
Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Här möts ni av en ljus och luftig bostad. I hallen finner ni gott om förvaring i form av garderob med skjutdörrar och goda avhängningsmöjligheter. Stort allrum med plats för soffgrupp, matgrupp samt större säng med tillhörande sängbord. Här finns ett praktiskt kök med god förvaring. Ljust, fräscht och helkaklat badrum utrustat med dusch. Badrummet stambyttes under hösten/vinter 2022 och är i toppskick!

Här bor du i en otroligt stabil förening med mycket god ekonomi och stora tillgångar detta tack vare markförsäljning till Nordr som gav föreningen ca. 212 miljoner kronor till föreningens kassa. Föreningen har under två år haft avgiftsfritt mellan juli-december för sina medlemmar. I föreningen har du tillgång till relaxrum med bastu samt fri tillgång till föreningens gym. På innergården finns grillplats och en härlig pergola där du kan njuta under härliga sommardagar. Goda kommunikationer med buss och bara ett promenadavstånd till till Torsplan och Solna Centrum. Ett expansivt område där Hagastaden växer fram och där Solna och innerstan växer ihop. Här kommer också inom ett par år den nya gula tunnelbanelinjen stå färdig.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 180 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Badrum

Hall

Entrébalkong

Föreningens gemensamma relaxavdelning

Gemensam grillplats

Föreningens gemensamma bastu