Ekensbergsvägen 63 Vireberg
Vireberg

Ekensbergsvägen 63

Totalrenoverad 3:a med fantastiskt ljusinsläpp och uteplats!

Såld

Totalrenoverad 3:a med fantastiskt ljusinsläpp och uteplats!

** Accepterat pris! **
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning.
Välkommen hem till denna 3:a i absolut toppskick!
Här bor ni i en lägenhet som är varsamt renoverad och varenda detalj och vrå är planerad in i minsta detalj. Här har ingenting lämnats åt slumpen. Hela lägenheten samspelar med stilsäkra materialval och kreativa detaljer.

En stor välkomnande hall med slitstarkt stengolv som mynnar ut i en vit vacker parkett samt med goda avhängningsmöjligheter. Hallen pryds av ljusa kulörer och flertalet av kreativa förvaringsmöjligheter. Njut av ett kök med gott om förvaring och som har allt man kan tänka sig behöva, såsom integrerad kyl/ frys, infälld mikro, varmluftsugn, infälld diskmaskin och induktionshäll med inbyggd fläkt! Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som resulterar i fantastiskt ljusinsläpp och en härlig rymd där man vill vara och spendera sina dagar. I vardagsrummet finns det plats för större soffgrupp och matgrupp där man kan ha många trevliga bjudningar och sociala tillställningar. Sovrummet är harmoniskt med goda förvaringsmöjligheter och med två fönsterpartier som fyller rummet med fint ljus. Bostaden karaktäriseras av många vackra detaljer, i vardagsrummet finns smarta lösningar för att gömma sladdar och bäst av allt har ni från vardagsrummet dörren som tar er ut till er egna uteplats! Här kan ni avnjuta många middagar med nära och kära.

Detta är ett hem för den som uppskattar det bästa i livet!
Brf Hexametern 2 är en ekonomiskt stark förening och redan när du kliver in genom porten så känner du att det här är något extra. Föreningen äger marken, fastigheten är välskött och avgiften är låg! Detta är en förening som värnar och tar hand om sina medlemmar. Här finns däckförråd för dig som kör bil, skyddsrum utrustat med pingisbord och tvättstuga som är utrustad med 2st Miele tvättmaskiner, 1st torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum med torkaggregat samt ett rum utrustat med mangel och strykbräda. Självklart finns det här också ett tillhörande källarförråd för extra förvaring.

Missa inte chansen att få bo i denna dröm i ett tryggt område med närhet till allt!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.