Såld lägenhet på Polhemsgatan 14 i Gamla Huvudsta
Gamla Huvudsta

Polhemsgatan 14

Välplanerad bostad om 30 kvm med stor balkong!

Såld

Välplanerad bostad om 30 kvm med stor balkong!

- Fiskbensparkett
- Stor balkong
- Kvadratsmart bostad
- Låg avgift inkl. bredband
- Solid förening

På en lugn gata hittar ni denna välplanerade bostad. I bostaden möts ni av ett fantastiskt ljus tack vare stora fönsterpartier i allrummet. Bostaden inrymmer ett kök, rymligt allrum med plats för både soffgrupp, matgrupp och större säng. Från allrummet når ni bostaden fantastiska balkong. Kaklat badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, handfat och WC.

I porten finner ni föreningens gemensamma takterrass som kan nyttjas av medlemmarna. Föreningen disponerar även över 20 parkeringsplatser med kort kö och som medlemmar får man även nyttja en övernattningslägenhet, hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningens belåningsgrad lån/kvm ligger endast på 880kr vilket är ett av Solnas lägsta och såväl föreningens ekonomi och underhåll sköts på ett föredömligt sätt.

Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! Gångavstånd till tre tunnelbanestationer (Solna C, Västra Skogen och Huvudsta) som tar Er in till city på 10 minuter. I närheten finns såväl promenadstråk längs Ulvsundasjön som ridstall, 4H-gård, friluftsbad, seglarskola och flera grönområden! Fina promenadstråk erbjuds via Pampas Marina och Karlbergs Slott in till City. Via cykel nås City på under 10 minuter och Gamla Huvudsta är fyllt av mysiga restauranger, caféer och sevärdheter.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 170 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Balkong

Allrum

Allrum

Balkong

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Allrum

Kök

Kök

Badrum

Hall

Välkommen hem!

Planritning