Råsundavägen 117B Gamla Råsunda
Gamla Råsunda

Råsundavägen 117B

Idyllisk sekelskiftes 2:a med ljuvlig balkong!

Såld

Idyllisk sekelskiftes 2:a med ljuvlig balkong!

**Accepteratpris kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!!**
Välkommen till hjärtat av Gamla Råsunda!

Låt mig presentera denna underbara sekelskiftes 2:a om 69 kvm mitt i Gamla Råsunda, anno 1912! Detta är ett boende man inte vill missa, med fantastisk balkong i västerläge utblickande takåsar och vacker natur. Bostadens karaktäriseras med öppna sällskapsytor, generösa fönsterpartier, fantastisk takhöjd om ca 3 meter och nyslipad fiskbensparkett i original.
Allt detta tillsammans skapar en oslagbar atmosfär.

Direkt när ni kommer till området, så känner ni att det här är någonting alldeles extra!
Gamla Råsundas sekelskifteskvarter osar harmoni och charm, här bor ni i ett område som har allt ni kan tänkas behöva precis inpå knuten och i en bostad som har det där lilla extra.
Råsunda erbjuder ett brett utbud av restauranger, mysiga caféer, matvaruaffärer och närhet till natur samt oslagbar kommunikation. Dessutom finns gamla Filmstaden med dess utbud av bra restauranger och deras anrika kvartersbiograf i er närhet.
Motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön är ett stenkast bort och promenaden ner till sjöarna är minst lika fin då ni passerar en utkiksplats ni inte får missa samt ett gemytligt och lugnt villaområde. Kring mortionsslingorna finns vacker natur och ett rikt fågelliv som måste upplevas.

Från bostaden är det promenadavstånd till Solna centrum på ca 8 min, där det finns en stor inomhusgalleria med bl.a. en uppsjö av butiker, flertalet banker, apotek och ett systembolag, föredrar man ett bredare och mer exklusivt sortiment så har också nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia ca 11 minuters promenad bort från porten, där man har shopping i världsklass!

På Råsundavägen 117B bor ni med låg avgift i en solid förening.
Som boende i Brf Eken 4 i Råsunda så har ni många förmåner som ökar vardagslyxen, det är verkligen en ekonomiskt stark förening som värnar om sina medlemmar.
Här finns fiber indraget för dig som arbetar hemifrån och en gemensam innergård för dig som vill vara ute i lugn och ro. Innergården är elegant framtagen tillsammans med Trädgårdsarkitekten Julia Grund. På innergården finns lekplats för de små och en pergola för sommarmiddagar.
För den som gillar att pyssla/ snickra har ni här möjlighet till just det! Här finns ett mindre hobbyrum som är utrustat med arbetsbänkar för just det.
Utöver det finns det en stor tvättstuga i föreningen, utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp och en mangel. Cykelrum och barnvagnsrum finns lättillgängligt.
För den som behöver extra utrymme så finns det här också ett tillhörande vindsförråd om minst ca 2,5 kvm!

Missa inte chansen att få bo i Solnas vackraste område, kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Erika Eriksson för mer information redan idag 070-6129588!

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.