Johan Enbergs väg 9, 8 tr Västra Skogen
Västra Skogen

Johan Enbergs väg 9, 8 tr

Högt och fritt läge i husets bästa gavel!

Såld

Högt och fritt läge i husets bästa gavel!

- Skuldfri och mycket välskött förening
- Sjöutsikt och Sky Line över Stockholm City
- Ljust och helrenoverat med påkostade materialval
- Nyrenoverat badrum och separat WC
- Egen gavel med fönster i hela tre väderstreck
- Två stora sovrum och stor inglasad balkong

Sällan till salu! På vån 8 av 10 saluförs nu denna stora och helrenoverade 3:a där tillvaron präglas av en svårslagen sjöutsikt och en fin Sky Line över Stockholm City, egen gavel med fönster i hela tre väderstreck, stor inglasad balkong med infravärme och ytterst tilltalande vyer, stort och nyrenoverat badrum, nyrenoverad separat WC med tvättpelare, påkostat och fullt utrustat kök med bla vinkyl samt hel kyl och frys, två stora sovrum med tillhörande tilltagna förvaringslösningar, stilrena trägolv i hela bostaden, gedigen säkerhetsdörr, rymligt källarförråd och hiss.

Skuldfri förening med kvarvarande hyresrätter (dolt kapital) och välskötta/moderna fastigheter. Kabel-TV och bredband ingår i den redan låga avgiften.

Läget är helt optimalt med ett par minuters promenad till t-bana (en station till Kungsholmen) och direkt närhet till klipp, strand och bassängbad. Närmare Stockholm City kan man inte komma och kommunalskatten är en av Sveriges lägsta!

Visa mer
Slutpris

5 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Adam Bäckström

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.