Såld lägenhet på Ankdammsgatan 40 i Skytteholm
Skytteholm

Ankdammsgatan 40

Nyrenoverad & välplanerad 4:a med Skytteholmsparken som granne!

Såld

Nyrenoverad & välplanerad 4:a med Skytteholmsparken som granne!

- Totalrenoverad
- Stambytt badrum och kök
- Gavelläge
- Dubbla hissar
- Stabil förening med god ekonomi

Äntligen saluförs denna fina och smakfullt renoverade 4:a på Ankdammsgatan 40. Planlösningen är optimal för den större familjen. Lägenheten präglas av ett renoverat kök, stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkongen, ordentliga sovrum samt stambytt stort badrum och separat WC. Luftig hall med flertalet praktiska garderober. Lägenheten håller hög standard och erbjuder genomgående fina val i hela bostaden.

Här bor du i ett trivsamt och lugnt område med mycket goda kommunikationer och Skytteholmsparken som granne. Med bara några minuter tar du dig till Solna Centrum där du har tunnelbana (9 minuter till T-Centalen), bussar och tvärbana samt all tänkbar närservice med matbutiker och handel. Utanför porten går flera busslinjer som tar dig till b.la pendeltåg, Sundbyberg Centrum, Bromma och Danderyd. På mycket praktiskt avstånd ligger även Ica Maxi Solna och Solna Business Park med bl.a. gym på andra sidan Frösundaleden. Längre ner på gatan finner ni även populära Bullens bageri och konditori. På trevligt promenadavstånd ligger dessutom Pampas Marina och Karlbergs Slott och du tar dig enkelt in till city längs med fina promenad- och cykelvägar.

Kontakta ansvarig mäklare Ebba Henriksson 0708-93 29 12 för mer information!

Visa mer
Slutpris

4 600 000 SEK

Ansvarig mäklare

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Gäst WC

Hall

Fasad

Planlösning

Planritning