Rosstigen 2, 2tr Råsunda
Råsunda

Rosstigen 2, 2tr

Stor och välplanerad 2:a, möjlig 3:a i optimalt läge med renoverat badrum och fräscha ytskikt!

Såld

Stor och välplanerad 2:a, möjlig 3:a i optimalt läge med renoverat badrum och fräscha ytskikt!

Prisjustering, visning i helgen!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2:a, möjliga 3:a i optimalt läge. Bostaden håller en genomgående hög standard med bl.a. en uppslipad orginalparkett i gott skick, industriglasvägg, inbyggd vinkyl och ett renoverat badrum från 2017 med golvvärme och kombimaskin. Denna välplanerade 2:a bjuder på stora ytor i alla rum där du enkelt kan möblera med ett eller två skrivbord alternativt ytterligare förvaring i både vardagsrummet och sovrummet. I vardagsrummet finner du även utgången till lägenhetens balkong som ligger i ett soligt söderläge. Takhöjd om 2,70, de ljusa ytskikten och hörnläget skapar en supertrevlig och ljus atmosfär. Det fullutrustade köket med bl.a. vinkyl, diskmaskin, induktionshäll och rymlig matplats kan för den som vill byggas om till ett mindre kök och ett extra sovum, se den alternativa planlösningen för detta eller ställ frågor till ansvarig fastighetsmäklare. Föreningen har en gemensam takterrass där man kan njuta av kvällssolen, här finns även grillmöjligheter för den som önskar.

Här bor du med attraktivt och mycket populärt läge i trevliga Råsunda. På Rosstigen finner du tvärbana, tunnelbana och solna centrums busstorg ett stenkast bort, även kort promenad eller en station med tvärbanan upp till pendeltåget på Solna station. Här är småstadsidyllen påtaglig med låga flerbostadshus och det finns gott om trevliga kvartersrestauranger samt en omtyckt och Solna centrum med välsorterade matbutiker, gym och shopping i direkt närhet. Gamla Råsunda alldeles runt hörnet består av gedigna kvarter med en lång och spännande historia bakom sig. Här finns idag ett flertal caféer och restauranger, blomsterbutiker, ICA-butik, bankomat och i närheten finns klassiska Filmstaden med sin egen biograf. I Råsunda finns gemytliga och lugna villaområden samt motionsslingorna kring Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och ett rikt fågelliv kan upplevas. Mall Of Scandinavia som är Solnas alldeles egna shoppinggalleria med 100 000 kvm shopping är bara 10 minuters promenad bort.

Visa mer
Slutpris

3 225 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.