Olof Af Acrels Väg 5 Karolinska
Karolinska

Olof Af Acrels Väg 5

Ljus och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Såld

Ljus och välplanerad 1:a ett stenkast från Vasastan!

Välkommen till denna ljusa och kvadratsmarta bostad!

Här bor Ni granne med Vasastan och har kommunikationer runt husknuten. Här möts ni av en ljus och luftig bostad. I hallen finner ni gott om förvaring i form av en större klädkammare, garderob och goda avhängningsmöjligheter. Stort och luftigt allrum - här ges plats för både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp till bostaden och här finns också en vacker fransk balkong. Naturlig sovalkov där det finns plats för större säng med tillhörande sängbord. Här finns ett praktiskt kök med god förvaring. Ljust och kaklat badrum utrustat med badkar. Till bostaden tillhör även ett förråd.

Olof Af Acrels väg ligger endast ett stenkast från Karolinska och med gångavstånd in till Vasastan samt Hagaparken. I Närheten finns goda kommunikationer samt service. Detta är ett tillfälle för dig som vill bo naturnära med ändå känna storstadspulsen! Här bor ni i en bra och stabil förening. I föreningen finns även lyxen med både bastu och gym att tillgå!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.