Klippgatan 8A Solna C
Solna C

Klippgatan 8A

Högt upp i huset - stor inglasad balkong i soligt läge!

Såld

Högt upp i huset - stor inglasad balkong i soligt läge!

- Skuldfri förening
- Optimal planlösning
- Fantastiskt ljusinsläpp
- En av Solnas absolut bästa föreningar
- Stora fönsterpartier
- Närhet till allt

Välkommen till denna välplanerade 2:a högt upp i huset med väl tilltagen balkong i fantastiskt och soligt läge! Här bor ni i en skuldfri och stabil förening.

Här finner ni ett stort vardagsrum med utgång till den underbara balkongen där du kan njuta av solen stora delar av dagen. Vardagsrummet är rymligt och här finner ni plats för både soffgrupp och matgrupp. Stilsäkert och ljust kök med gott om förvaring. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl- och frys samt vinkyl. Ett stort kök med plats för matgrupp. Här finner ni även ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Sovrummet är utrustat med flertalet garderober med skjutdörrar. Kaklat badrum utrustat med dusch, handdukstork, tvättställ med kommod samt spegelskåp. Belysning från infällda spotlights i tak. Från hallen når ni bostadens samtliga rum och även här finner ni bra förvaringsmöjligheter.

I Brf Vimpeln 8 bor ni i en skuldfri och välskött förening. Belägen intill Solna Centrum har du närhet till kommunikationer, shopping, livsmedelsbutiker och natur. Närområdet erbjuder många trivsamma restauranger och butiker. På kort avstånd når du populära Pampas Marina, Augusdendal 4H gård och Huvudsta strandbad samt Huvudstabadet med utomhusbassäng. Hagaparken ligger också inom smidigt avstånd för att njuta av grönska och natur. Likväl som du når Vasastan och Kungsholmen med en kort promenad.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 410 000 kr

Ansvarig mäklare
Ebba Henriksson

Ebba Henriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.